InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze

Indirizzo: Via dei Velluti, 20R, 50125 Firenze FI, Italia.
Telefono: 055217672.
Sito web: intavola.org.
Specialità: Scuola di cucina.

Opinioni: Questa azienda ha 42 recensioni su Google My Business.
Media delle opinioni: 4.5/5.

Posizione di InTavola

InTavola, situada en Via dei Velluti, 20R, 50125 Firenze FI, Italia, è una scuola di cucina che offre un'esperienza unica e autentica per coloro che desiderano immergersi nella cultura e nella tradizione culinaria italiana.

Con il numero di telefono 055217672, è possibile mettersi in contatto con InTavola per richiedere informazioni, prenotare un corso o semplicemente per parlare con il loro staff cordiale e competente.

Il loro sito web, intavola.org, offre una vasta gamma di informazioni sulla scuola, i loro corsi e le loro attività, oltre a contenuti interessanti e ricette tradizionali italiane da provare a casa.

InTavola offre una varietà di corsi di cucina che si adattano a tutti i livelli e interessi, dai principianti alle persone più esperte che desiderano perfezionare le proprie abilità. I loro corsi includono la pasticceria, la cucina regionale italiana, la cucina vegetariana e vegana, la preparazione della pasta fresca e molto altro ancora.

La scuola è situata nel centro storico di Firenze, a pochi passi dalle principali attrazioni turistiche e culturali della città. Questa posizione privilegiata permette agli studenti di immergersi completamente nella cultura e nella tradizione italiane, oltre a godere di una vista mozzafiato della città.

InTavola ha ricevuto un totale di 42 recensioni su Google My Business, con una media di opinione di 4.5/5. Queste recensioni positive testimoniano l'alta qualità dei corsi e dell'esperienza offerta dalla scuola.

Recensioni di InTavola

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Gustavo Mora
5/5

dove puoi imparare il vero sapore della cucina fiorentina

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Wilson Tsang
3/5

TLDR: fun but simple class, my gf didn’t like doing two pastas and one dessert for the three courses

We did a cooking class with intavola and there were four others in the class. It was a gift for my gf so I am definitely a novice but she is definitely more advanced. I would say that Gustavo was very fun and we enjoyed our time but we wished that there was a protein as well instead of just two pastas and a dessert. Making pasta is not easy work but we would have loved to learn a recipe including a protein instead of spending a majority of the 2 hours rolling gnocchi and spaghetti.

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Leticia Martín
5/5

Qué gran experiencia!!! Elegí el curso de 4 platos italianos. Fueron calabacines rellenos, pasta fresca con ragú, pollo con champiñones y aceitunas negras y de postre, tiramisu. Éramos 7 participantes en total cada uno de un país distinto y nuestro profesor-chef fue genial. No solo sabía cocinar genial sino que tenía gran capacidad pedagógica para que aprendiéramos todas las recetas. Lo disfruté muchísimo y sin duda se lo recomiendo a todo el mundo!!!

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Erica Grivas
5/5

We had a great experience learning how to make a 5-course Tuscan meal. Chef Fabrizio spoke excellent English, and kept the class fun and informative, running smoothly throughout. The dishes were creative and delicious (if I do say so myself). My only recommendation would be to offer a QR code to recipes versus a print out so they could easily update notes and save paper.

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
S R
1/5

The class was really bad in terms of organisation, offering, food, learning. You don’t get your own station, a lot of the time chef would just explain something to the person next to him and get them to do stuff - there was no element of learning and cooking a recipe, just random people doing things in silo without much explanation of learning the recipes or process. Also the menu was very underwhelming- tomato soup & crepe were the two courses and biscotti for dessert. No pasta or meat, it was a lot of money for what it was and definitely felt like a waste. Didn’t learn anything. Also don’t bother if you only speak English, the chef didn’t bother to translate, should have not been open to English only speakers if that was the case. Very disappointing and waste of my evening when I was only in Florence for a short period.

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Diego Rivas
5/5

Absolutely amazing experience! Fabrizio and Gustavo were great teachers, had lots of patience; and the courses we made were delicious. If I could I’d leave them 10 stars!

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Danielle Meeler
5/5

My mom and I had a blast learning from Gustave! We did the 11:30 am pasta making class; we made 3 types of pasta and dessert. We ate family style after the cooking class with the whole group. Book your cooking class with them!

InTavola - Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Carmine Ricciardi
5/5

Our private four-course cooking class with Chef Fabrizio was one of the highlights of our stay in Florence. He gave us flexibility in selecting the menu, showed us techniques and recipes we were not familiar with and involved all four of the participants. Fabrizio was very engaging and made this a fun and enjoyable experience.

Go up